OAMGMAMR Filiala Argeș
Evidență Credite

Evidență Credite

VERIFICARE CREDITE ONLINE

Asistenţii medicali, membri ai OAMGMAMR filiala Argeș, pot vizualiza și verifica propria pagină cu datele personale și profesionale, numărul de credite cumulate prin participarea la forme de educație medicală continuă, prin logarea la site-ul: 

 http://www.oammr-evidenta.ro/emc/jsp/register.jsp.

Înregistrarea ca utilizator, se realizează parcurgând următorii paşi:

1. Recomandare: Pentru funcționarea corectă a site-ului se utilizează programul de navigare Mozilla Firefox, nu programul Internet Explorer.

2. După lansarea browser-ului Mozilla Firefox se introduce adresa:

http://www.oammr-evidenta.ro/emc/jsp/register.jsp

3. Se lansează o fereastră în care se completează datele personale:

NUME DE UTILIZATOR: se introduce un pseudonim , gen id de e-mail , care se folosește ulterior pentru a putea accesa site-ul. 

Recomandare: numele de utilizator să nu conțină spații. 

Atenție! Aici NU TREBUIE introdus numele real.  

EXEMPLE: AȘA NU: Popescu Maria , AȘA DA: maria1987 

 

La PAROLĂ se introduc de preferință minim 8 caractere care să conțină și litere și cifre (mai dificil de ghicit). Se reintroduce din nou aceeași parolă, pentru ca sistemul să verifice corectitudinea ei ortografică.  

 

La E-MAIL se introduce adresa personală de e-mail, pentru a putea primi mesajul de confirmare a înregistrării și eventualele mesaje de informare din partea administratorilor site-ului. 

 

La CNP seintroduce CNP-ul utilizatorului. CNP-ul trebuie să fie introdus corect, deoarece NU VA PUTEA FI MODIFICAT MAI TÂRZIU, iar sistemul identifică utilizatorul pe baza acestuia. 

Recomandare: Verificarea atentă a rubricii CNP, înainte de confirmare (reprezintă cheia de control a sistemului între numele utilizator și persoana din baza de date).  

 

După introducerea CNP-ului, se apasă butonul REGISTER. 

 

4. După parcurgerea corectă a pașilor descriși, se poate vizualiza formularul de intrare (logare) în site cu mesajul de confirmare a înregistrării.  

 

5. Se introduc datele de utilizator alese mai devreme (UTILIZATOR și PAROLĂ).   

 

După autentificare, se verifică în tab-ul Date Personale Nume și prenume, CNP. Dacă acestea nu corespund datelor utilizatorului, înseamnă că nu a fost creat corect contul.  

Eroarea se semnalează administratorului bazei de date în tab-ul Sugestii.   

RECOMANDARE: Se vor nota utilizatorul și parola !

   

SITE-UL www.oammr-evidenta.ro NU ESTE ADMINISTRAT DE OAMGMAMR FILIALA ARGEȘ!