OAMGMAMR Filiala Argeș
Conferințe

PROGRAME DE SPECIALIZARE PENTRU ASISTENȚII MEDICALI GENERALIȘTI ȘI ASISTENȚII MEDICALI DE PEDIATRIE ANUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT 2016 – 2017

În baza Ordinului M.S. nr. 613/2013, Ministerul Sănătății organizează prin Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, programe de specializare pentru asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de pediatrie în specialitățile: Radiologie-imagistică medicală, Laborator, Balneofizioterapie, Nutriție și dietetică, Igienă și sănătate publică.

Înscrierea în programul de specializare, în anul de învățământ 2016-2017, se realizează în perioada 01 iunie-01 septembrie 2016, unitățile sanitare publice sau private interesate trimit pe adresa de e-mail: asistentimed@snspms.ro următoarele documente:

Ø  solicitarea din partea conducerii instituției, conținând tabelul nominal cu asistenții medicali, specializarea dorită și datele de contact ale instituției;

Ø  dosarul de înscriere pentru fiecare participant cu următoarele documente scanate:

o   diplomă sau certificat de absolvire studii în specialitățile asistent medical generalist sau de pediatrie;

o   certificat de membru/aviz anual pentru exercitarea profesiei;

o   adeverință de salariat;

o   carte de identitate și date de contact (număr de telefon și adresă de e-mail).

Mai multe detalii despre înscrierea la programele de specializare sunt publicate pe site-ul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București (www.snspms.ro).