OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

CONFERINȚA ”ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN” – ediția a IX-a

Ordinul Asistenților Medicali Argeș organizează în perioada 12-13 Mai 2021 Conferința Județeană ”ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN”, eveniment dedicat celebrării Zilei Internaționale a Asistentului Medical, oportunitate de a onora asistenții medicali argeșeni pentru profesionalismul, sacrificiul și altruismul manifestat de la începutul pandemiei COVID-19.

Conferința aduce în atenția participanților tema propusă de ICN în acest an, ”ASISTENȚII MEDICALI: O VOCE CARE CONDUCE – O VIZIUNE PENTRU ASISTENȚA MEDICALĂ VIITOARE”, temă care se va concentra pe schimbările și inovațiile în asistența medicală și modul în care acestea vor modela viitorul profesiei de asistent medical.

Evenimentul este gratuit și se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM, după următorul calendar:

  • 12 Mai – ora 16.00;
  • 13 Mai – ora 16.00

Înscrierea participanților se face până în data de 10.05.2021,  prin completarea formularului pus la dispoziție pe site-ul filialei la adresa http://oammr-arges.ro/event/zilele-asistentului-medical-argesean/ în limita celor 500 de locuri disponibile. VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI CORECT ȘI COMPLET DATELE ÎN FORMULARUL DE PARTICIPARE !

Conferința va fi creditată conform reglementărilor Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă.

Datele de logare (link-ul și parola de acces) vor fi transmise pe adresele de e-mail ale participanților în data de 11 Mai.

Informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

NOTĂ !!!

Pentru acordarea creditelor EMC este absolut necesar ca participanții să denumească user-ul de conectare pe platforma ZOOM cu numele și prenumele participantului (nu poate fi realizată identificarea utilizatorului cu alt tip de denumire (”HUAWEI”, ”GALAXY”, ”SAMSUNG”, ”IPHONE”, etc.)