4 iulie 2022
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

CONFERINTA ,,ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGESEAN” – Editia a X -a

Dragi Asistenți Medicali Argeșeni,

Profesia cu care ați făcut legământ, având ca misiune salvarea și îngrijirea vieții omenești, este celebrată la nivel internațional, anual, la data de 12 mai.

Noi, cei care avem privilegiul de a vorbi, astăzi, la trecut despre pandemia de

COVID-19, care a cauzat restricții, încercări, sacrificii și pierderi, avem datoria de a recunoaște faptul că valoarea pregătirii profesionale a tuturor cadrelor medicale a fost unul dintre factorii decisivi în scurtarea acestei perioade dificile.

De aceea, în avanpremiera Zilei Internaționale a Asistentului Medical, care va fi celebrată de filiala Argeș a OAMGMAMR în perioada 18-19 mai a.c., vă adresăm invitația de a pune pregătirea profesională în lumina meritată prin redactarea unor lucrări științifice respectând tema propusă, pentru acest an, de Consiliul Internațional al Asistenților Medicali și anume: O voce care să conducă – Investește în asistență medicală și respectă drepturile asistenților medicali pentru a asigura sănătatea globală, concentrându-se pe necesitatea de a proteja, sprijini și investi în profesia de asistent medical pentru a consolidasistemele de sănătate din întreaga lume.

Lucrările științifice vor fi redactate în format PPT (vezi aici) și trimise pe adresa oammrarges.comunicare@yahoo.com până la data de 10 mai a.c.

Prezentarea lucrărilor va avea loc în secțiunea sesiunii științifice din cadrul evenimentului Zilele Asistentului Medical Argeșean. Manifestarea științifică va fi creditată conform normelor EMC.

Ordinul Asistenților Medicali Filiala Argeș a lansat această inițiativă pentru a oferi tuturor asistenților medicali argeșeni interesați oportunitatea de a-și consolida pregătirea profesională pe drumul către excelența în profesie.

Vă mulțumim și vă încurajăm să acceptați provocarea de a fi parte din echipa de profesioniști ce vor experimenta pe de o parte emoțiile firești unui eveniment științific de anvergură, iar pe de altă parte calitatea de model pentru colegii care, pe viitor, vă pot urma exemplu.

Cu considerație,

Comitetul de organizare al evenimentului Zilele Asistentului Medical Argeșean – ediția 2022:

Președinte OAMGMAMR Argeș, Estera STĂMOIU

NOTĂ 1: Informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea evenimentului vor fi comunicate după data de 1 mai a.c.