OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

Program cu publicul

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR OAMGMAMR FILIALA ARGEȘPROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ

Începând cu data de 18.05.2020, accesul membrilor în sediul OAMGMAMR filiala Argeș se va desfășura astfel:

  • Eliberarea Avizului anual se face în continuare electronic, prin intermediul adresei de e-mail oammr_arges@yahoo.com,  unde membrii Filialei Argeș vor trimite în format pdf (scanat) documentele necesare eliberării avizului anual.

După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținere a avizului, Filiala Argeș a OAMGMAMR îi va trimite avizul solicitantului prin e-mail, în format pdf.

Originalul avizului va putea fi ridicat de titular după expirarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și reluarea activităților cu publicul.

  • Înscrierea de noi membri și eliberarea certificatelor de membru se face conform prevederilor legale în vigoare, solicitantul având obligația ca în prealabil să trimită în format pdf (scanat) pe adresa de e-mail oammr_arges@yahoo.com, cererea tip de înscriere completată, semnată și datată, împreună cu copia documentelor necesare obținerii Certificatului de membru.

După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale se va elibera Certificatul de membru. Originalul documentului va putea fi ridicat de titular în baza programării prealabile.

  • Eliberarea adeverințelor în vederea angajării, se face electronic, prin intermediul adresei de e-mail oammr_arges@yahoo.com,  unde membrii Filialei Argeș vor trimite în format pdf (scanat) documentele necesare eliberarii și cererea pentru eliberarea acestora. După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținere a adeverinței, OAMGMAMR Filiala Argeș va transmite adeverința solicitantului prin e-mail, în format pdf.
  • Pentru orice alte solicitări, accesul se face doar în baza programărilor efectuate telefonic la numărul 0764 688 405 sau prin intermediul adresei de e-mail oammrag_secretariat@yahoo.com, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire şi control al infecţiilor aplicabile pe durata Stării de alertă în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2.
  • Pentru a evita aglomerarea și așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului sau în fața clădirii vă rugăm să respectați ora programată, să nu vă prezentați însoțiți de minori sau de alte persoane, să aveți la dumneavoastră toate documentele necesare scopului pentru care ați solicitat programarea și să respectați toate regulile de conduită și  acces în interiorul clădirii.

Regulile de conduită și acces în interiorul clădirii (click aici pentru reguli)

  • Toate acțiunile de Educație medicală Continuă care presupun participarea/prezența fizică a membrilor (ex: cursuri, manifestări științifice, conferințe, etc.) rămân suspendate;

Membrii filialei au la dispoziție platforma de cursuri online https://oamr-emc-arges.ro/

  • Plata cotizațiilor de membru se va efectua prin transfer bancar în contul RO48BREL0002001799710100, LIBRA INTERNET BANK
  • Referitor la reluarea celorlalte activități ale OAMGMAMR Filiala Argeș, se vor face precizări în perioada următoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!