22 mai 2022
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

A apărut numărul 4/2021 al revistei PRO ASISTENT ARGEȘEAN

În paginile acestei ediții de sărbătoare, alături de informații privind activitatea desfășurată la nivel județean și național, se regăsesc gândurile frumoase ale consilierilor județeni, care formează echipa Biroului Județean al OAMGMAMR Argeș, deschise prin  cuvintele încărcate de emoție din editorialul semnat de președintele filialei, Estera Stămoiu.

Revista cuprinde lucrări științifice și un test de specialitate pentru asistenții medicali care doresc să își completeze cunoștințele din domeniul formării profesionale.

Temele lucrărilor științifice sunt variate: Impactul stresului în viața de zi cu zi – autor as. med. Ancuța Deliu, Sănătatea Mentală la limita dintre normal și patologic – autor as. med. Ionela Prodan, Diabetul Gestațional – autor as. med. Coca Matache, Fumatul – Asasinul Zilelor Noastre – autor as. med. Silvia Ecaterina Lungu, Asistentul medical, sprijinul de nădejde al persoanelor cu dizabilități – autor as. med. Mihaela Oprea.

Pagina Recunoștinței îi este dedicată celui care a devenit ambasadorul profesiei de asistent medical în România, domnul Mircea Timofte, președintele OAMGMAMR.

Printre recomandările noastre către dumneavoastră se află și ,,Resuscitarea – Intervenția care salvează vieți”, ,,Asistent medical pe mapamond”, rubrică al cărei protagoniste este, în acest număr, doamna Daniela Cicu, asistent medical la Spitalul Municipal din Câmpulung, care a profesat în Germania și Elveția.

Deja devenite tradiție, Pagina Pacientului și Pagina Studentului sunt, și de această dată, prezente în revista PRO ASISTENT ARGEȘEAN pe care o puteți accesa pe site-ul filialei   www.oammr-arges-ro.                                                                        

Lectură placută!