1 decembrie 2023
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

Anunt webinar

WEBINAR DE CONSILIERE A PACIENȚILOR PENTRU SUSȚINEREA VACCINĂRII, DERULAT DE UNICEF ROMÂNIA ȘI IMPLEMENTAT DE CĂTRE FUNDAȚIA CENTRUL PENTRU POLITICI ȘI SERVICII DE SĂNĂTATE ÎN PARTENERIAT CU SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE MEDICINA FAMILIEI.

Proiectul finanțat de UNICEF România și implementat de către Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate în parteneriat cu Societatea Națională de Medicina Familiei are ca scop să îmbunătățească competențele de consiliere a pacienților / părinților în vederea acceptării vaccinării, conform programului național de vaccinare, prin cursuri online (webinar) adresate medicilor neonatologi, moașelor și asistenților medicali din maternități, și personalului medical din asistența medicală primară.   

 Acest webinar practic și inovativ (competențe de consiliere a pacienților)  poate fi foarte util în activitate, deoarece are scopul să întărească încrederea personal medical – pacient, folosind o tehnică inovatoare preluată din psihologie – interviul motivațional

Webinarul se va desfășura pe platforma ZOOM, în două zile diferite (câte 3,5 ore/zi, între orele 17:00 – 20:30). Webinarul de tip interactiv este gratuit și creditat emc.

Pentru a va înregistra la unul dintre webinariile din luna noiembrie, vă rugăm să completați un scurt formular de înregistrare pe care îl găsiți aici: https://forms.gle/a62W2Z5rWiUE78Ss6

Mesajul integral poate fi consultat aici