4 iulie 2022
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

CURSURI EMC ÎN LUNA FEBRUARIE

CURSURI EMC ÎN LUNA FEBRUARIE

În secțiunea Cursuri, sunt publicate cursurile de educație medicală continuă programate la sediul OAMGMAMR filiala Argeș.

Înscrierea la cursurile de educație medicală continuă și manifestările științifice organizate de OAMGMAMR filiala Argeș se face ONLINE.

Adresele de accesare sunt:

          http://oammr-arges.ro/index.php/cursuri (pentru Cursuri);

          http://oammr-arges.ro/index.php/educatie-medicala-continua/manifestari-stiintifice (pentru simpozioane, conferințe, etc).

Se selectează tab-ul Înregistrare (Individual) poziționat sub titlul cursului/manifestării științifice pentru care optează solicitantul, cu respectarea condițiilor de adresabilitate specificate în NOTA BENE (dacă este cazul) din eticheta cursului/ manifestării științifice și se completează câmpurile afișate.

Adresăm rugamintea asistenților medicali care se înscriu la curs/manifestare științifică, în situația în care nu pot participa, să anunțe aceasta cu cel puțin 48 de ore înainte de data desfășurării evenimentului, prin e-mail sau telefonic. În acest mod oferim posibilitatea altor colegi să participe.

Asistenții medicali care nu informează cu privire la imposibilitatea participării, nu vor primi acceptul participării la un alt curs.

Facem acest apel pornind de la situații concrete în care din numărul total de înscriși, doar jumătate dintre aceștia s-au prezentat la curs.

Vă mulțumim pentru colaborare.