25 ianuarie 2022
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

IMPORTANT ! SIMPOZION ONLINE ”ÎMPREUNĂ PENTRU O GENERAȚIE SĂNĂTOASĂ!”, ediția a VIII-a

Ordinul Asistenților Medicali Argeș, în parteneriat cu Spitalul de Pediatrie Pitești, organizează joi, 17.06.2021, ora 16.00,  simpozionul cu tema ”ÎMPREUNĂ PENTRU O GENERAȚIE SĂNĂTOASĂ!”, ediția a VIII-a.

Evenimentul se desfășoară online, prin intermediul platformei ZOOM.

Înscrierea participanților se face până în data de 15.06.2021,  prin completarea formularului pus la dispoziție pe site-ul filialei la adresa http://oammr-arges.ro/event/impreuna-pentru-o-generatie-sanatoasa-editia-a-viii-a/ în limita a 300 de locuri disponibile.

VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI CORECT ȘI COMPLET DATELE ÎN FORMULARUL DE PARTICIPARE !

Evenimentul va fi creditat cu credite EMC, conform reglementărilor Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă.

Datele de logare (link-ul și parola de acces) vor fi transmise pe adresele de e-mail ale participanților în data de 16 Iunie.

Informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

NOTĂ !!

Pentru acordarea creditelor EMC este absolut necesar ca participanții să denumească user-ul de conectare pe platforma ZOOM cu numele și prenumele participantului (nu poate fi realizată identificarea utilizatorului cu alt tip de denumire (”HUAWEI”, ”GALAXY”, ”SAMSUNG”, ”IPHONE”, etc.)