2 mai 2024
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

OAMGMAMR donează 1 milion de lei pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru asistenții medicali aflați în prima linie a crizei COVID-19

Anul 2020, Anul Internațional al Asistentului Medical și al Moașei este anul dedicat recunoașterii contribuției vitale a asistenților medicali și a moașelor la sănătatea și bunăstarea globală.

Un inamic neașteptat, imprevizibil îi pune în lumina reflectoarelor ca eroi în care cu toții ne punem speranța pentru salvare. Pandemia de coronavirus surprinde, mai evident ca orice discurs sau orice gală de celebrare și în forma cea mai sinceră de manifestare, esența profesiei și dăruirea acestor profesioniști aflați în linia întâi în lupta cu această amenințare globală.

Ordinul Național al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România este alături de asistenți medicali și moașe și va dona 1 milion de lei pentru achiziționarea  în regim de urgență de echipamente de protecție pentru asistenții medicali aflați în prima linie a crizei COVID-19.