13 iunie 2024
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

Rămas bun, Carla Jianu !

Conducerea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș aduce un cuvios omagiu Carlei Jianu,  Asistent Medical  care, în respectul vieții și al Jurământului profesional, vreme de aproape 30 de ani și-a dăruit harul și pasiunea pentru îngrijirea și salvării semenilor, promovării sănătății.

Cu vocația și dorința dezvoltării profesionale, Carla Jianu, membru activ al Consiliului Județean al Ordinului Asistenților Medicali Argeș, implicată în toate activitățile filialei, a răspuns cu responsabilitate fiecărui apel adresat, aducându-și contribuția la concretizarea acțiunilor la care participa.

Sensibilă, discretă, cu naturalețea modestiei, a reprezentat cu profesionalism, empatie și dedicare asistenții medicali, reușind să fie liantul dialogului organizațional, datorită căruia profesia de asistent medical și-a păstrat valoarea la nivelul unității sanitare în care a lucrat, dar în egală măsură a statornicit  prestigiul profesiei sale în comunitate.

Cu profund regret, ne luăm bun rămas de la o colegă remarcabilă, căreia i-am acordat respect și apreciere și care va rămâne prezentă în amintirile noastre!

Drum lin către ceruri, întru veșnică odihnă și veghea lui Dumnezeu!

Suntem alături de familia îndurerată, greu încercată de imensa pierdere suferită și exprimăm sincere condoleanțe, iar Dumnezeu să acopere cu dragostea Lui, familia greu încercată!

Rugăciuni și flori pentru Omul care va rămâne întotdeauna în inimile noastre!

Dumnezeu să o odihnească în pace !

Consiliul Județean al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș

Președinte

Estera STĂMOIU