19 iulie 2024
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri Uncategorized

ANUNȚ ÎNSCRIERE SIMPOZION ”ÎMPREUNĂ PENTRU O GENERAȚIE SĂNĂTOASĂ” – ediția a XI-a

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș, în parteneriat cu Spitalul de Pediatrie Pitești, organizează în data de 25.06.2024, ora 15.30, simpozionul ”ÎMPREUNĂ PENTRU O GENERAȚIE SĂNĂTOASĂ”, ediția a XI-a.
Evenimentul se desfășoară în sala de conferințe, Hotel Ramada, Pitești, Calea București, nr. 31.
Sub egida temei propuse de organizatori, „DE LA DEPENDENȚE, LA DEPRESIE„, reuniunea aduce în atenția participanților strânsa legătură bidirecțională între cele două, depresia și dependența, care se mențin și se intensifică una pe cealaltă, fenomen cu preponderență îngrijorătoare în rândul adolescenților și copiilor.
Înscrierea participanților se face prin completarea formularului pus la dispoziție pe site-ul filialei la secțiunea Manifestări științifice, în limita celor 200 de locuri disponibile.
Evenimentul va fi creditat cu credite EMC, conform reglementărilor Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă.
NOTĂ: Asistenţii medicali care s-au înscris, dar din motive obiective nu pot fi prezenți, sunt rugați să comunice până în data de 23.06, pe adresa de e-mail ag-secretariat@oamr.ro, pentru a se înscrie alți colegi.


Vă mulțumim pentru colaborare!