28 martie 2024
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

IMPORTANT ! WEBINAR EDUCAȚIE MEDICALĂ CONTINUĂ

În fiecare an, sub egida OMS, pe 10 octombrie se marchează Ziua Mondială a Sănătății Mintale, temele și problematica abordate în acest an derulându-se sub sloganul ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII MINTALE PENTRU TOȚI: HAI SĂ O FACEM REALITATE !

În acest context, Ordinul Asistenților Medicali Argeș, în parteneriat cu Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Maria” Vedea, organizează vineri, 08 Octombrie 2021, ora 14.00,  un webinar care își propune să aducă în atenție diverse subiecte cheie legate de sănătatea mintală.

Evenimentul se desfășoară online, prin intermediul platformei ZOOM și se adresează asistenților medicali din secțiile/compartimentele de psihiatrie și ambulatoriile de specialitate ale spitalelor  argeșene, alte unități sanitare de profil și din cabinetele de medicină de familie.

Înscrierea participanților se face până în data de 06 octombrie 2021, prin completarea formularului pus la dispoziție pe site-ul filialei la adresa http://oammr-arges.ro/event/ingrijirea-sanatatii-mintale-pentru-toti-hai-sa-o-facem-realitate/ , în limita a 200 de locuri disponibile.

VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI CORECT ȘI COMPLET DATELE ÎN FORMULARUL DE PARTICIPARE !

Evenimentul va fi creditat cu credite EMC, conform reglementărilor Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă.

Datele de logare (link-ul și parola de acces) vor fi transmise pe adresele de e-mail ale participanților în data de 07 Octombrie.

Informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

NOTĂ !!

Pentru acordarea creditelor EMC este absolut necesar ca participanții să denumească user-ul de conectare pe platforma ZOOM cu numele și prenumele participantului (nu poate fi realizată identificarea utilizatorului cu alt tip de denumire (”HUAWEI”, ”GALAXY”, ”SAMSUNG”, ”IPHONE”, etc.)