7 decembrie 2021
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri

ÎN ATENȚIA ASISTENȚILOR CARE PARTICIPĂ LA EXAMENUL DE GRAD PRINCIPAL-SESIUNEA SEPTEMBRIE 2021

Examenul pentru grad principal sesiunea septembrie 2021 se va desfășura în zilele de 02 septembrie 2021 (asistenți medicali generaliști, pediatrie, ocrotire, surori medicale, oficianţi medicali) și 03 septembrie 2021 (asistenți medicali-celelalte specialități, altele decât asistenți medicali generaliști) la LICEUL TEORETIC “DR. ION CANTACUZINO” din PITEȘTI, STR. CAROL DAVILA NR. 1 (puncte de reper: Spitalul Județean de Urgență Pitești și Piața Găvana).

Candidații au acces în sălile de susținere a testului grilă între orele 08.30 și 08.45, pe baza tabelelor aflate la responsabilii de săli și afișate la intrare și a actului de identitate (B.I., C.I. sau pașaport), aflat în termen de valabilitate.

Candidaţii care nu se află în sălile de examen în momentul distribuirii testelor-grilă şi a grilelor de răspuns pierd dreptul de participare la examen.

Candidaţii care, din orice motiv, părăsesc sala în primele 30 de minute de la începerea probei predau şi testul-grilă.

EXTRAS DIN

INSTRUCȚIUNI

privind măsurile igienico-sanitare ce trebuie respectate în organizarea și în desfășurarea examenului de grad principal:

– la intrarea în sală se va realiza termometrizarea cu un termometru non-contact. Nu vor avea acces persoanele cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius;

– completarea formularului ,,Declarație pe proprie răspundere” la intrarea în sala de examen;

– dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pe bază de alcool la intrarea în sală;

– purtarea măștii faciale pe toată durata desfășurării examenului;

–  respectarea măsurilor generale de prevenire a infecției SARS CoV-2 pe tot parcursul examenului (distanțarea fizică, evitarea atingerii cu mâna a nasului, ochilor și gurii, strănutul în plica cotului/batistă de unică folosință);

– candidații vor avea propriile recipiente de apă;

– ieșirea din sală după terminarea examenului se va face eșalonat, evitându-se aglomerările la ușile de ieșire.

 Nu se vor prezenta la examen persoanele care se află în următoarele situații:

  • cei cu febră (mai mare de 37,3 0 C) și / sau semne/simptome de infecție respiratorie (rinoree, strănut repetat, tuse, dificultăți în respirație – scurtarea respirației).
  • cei confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, aflați în perioada de izolare la domiciliu.
  • cei care sunt declarați contacți direcți cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2, aflați în perioada de carantină la domiciliu / carantină instituționalizată.