23 mai 2024
OAMGMAMR Filiala Argeș
Stiri Uncategorized

ANUNȚ ÎNSCRIERE CONFERINȚA JUDEȚEANĂ ”ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN” – ediția a XII-a

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș organizează Conferința Județeană ”ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN”, ediía a XII-a.

Reuniunea aduce în atenție tema lansată de Consiliul Internațional al Asistenților Medicali (ICN) în contextul celebrării Zilei Internaționale a Asistenților Medicali, ”ASISTENȚII NOȘTRI. VIITORUL NOSTRU. PUTEREA ECONOMICĂ A ÎNGRIJIRILOR”.

Tema propusă de ICN aprofundează puterea economică a profesiei de asistent medical, reflectând necesitatea investițiilor în asistența medicală pentru funcționarea eficientă a sistemelor de sănătate, la cele mai mici costuri, continuând în același timp, să ofere îngrijiri de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 22 mai, începând cu ora 15.30, la Hotelul Ramada, str. Calea București nr. 31, Pitești. Înscrierea participanților se face prin completarea formularului pus la dispoziție pe site-ul filialei la secțiunea Manifestări științifice, în limita celor 350 de locuri disponibile.

Evenimentul va fi creditat cu credite EMC, conform reglementărilor Normelor de creditare a formelor de educație medicală continuă.